Dacă nu sunteți sigur dacă va trebui să obțineți o autorizație prealabilă pentru Bendeka, contactați compania dvs. de asigurări. Dacă aveți nevoie de asistență financiară pentru a plăti pentru Bendeka sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru a înțelege acoperirea dvs. de asigurare, este disponibil ajutor. , Inc., producătorul Bendeka, oferă următoarele programe de economisire a costurilor: Pentru mai multe informații și pentru a afla dacă sunteți eligibil pentru asistență, sunați la numerele de mai sus sau vizitați site-ul web al producătorului. Sunt disponibile alte medicamente care vă pot trata afecțiunea. .

Această formă de cancer vă afectează celulele B (un anumit tip de limfocit). Și cancerul este numit „indolent”, deoarece crește încet în corpul dvs. Pentru această utilizare, Bendeka este utilizat pentru a trata NHL cu celule B indolente, care s-a agravat în timpul sau în termen de 6 luni de la tratamentul cu un alt medicament numit rituximab (Rituxan). ” , Bendamustina a fost studiată ca tratament pentru NHL cu celule B indolente, care fie s-a înrăutățit, fie nu s-a îmbunătățit în timpul sau în decurs de 6 luni după tratamentul cu un alt medicament numit rituximab (Rituxan). “În timpul unui studiu clinic, 74% dintre persoanele care au luat bendamustina a văzut îmbunătățirea sau nicio înrăutățire a stării lor cu tratament. Și jumătate dintre persoanele care au luat Bendeka au păstrat acest răspuns timp de cel puțin 9,2 luni. În acest studiu, nu au existat persoane care să fi luat alt tratament decât bendamustina. Pe lângă utilizările enumerate mai sus, Bendeka poate fi utilizat în afara etichetei. Consumul de droguri fără etichetă este atunci când un medicament aprobat pentru o singură utilizare este utilizat pentru altul care nu este aprobat. Mai jos sunt exemple de utilizări off-label pentru Bendeka. “, Bendeka este aprobat de FDA pentru a fi utilizat singur pentru a trata anumite forme de limfom non-Hodgkin (NHL) care s-au agravat fie în timpul, fie în termen de 6 luni după tratamentul cu rituximab (Rituxan). (NHL este un tip de cancer care afectează anumite celule albe din sânge numite limfocite.), Dar uneori Bendeka este utilizat în asociere cu Rituxan la persoanele cu NHL netratat. Această utilizare este considerată off-label, deoarece Bendeka este aprobat doar de FDA pentru utilizare după tratament cu rituximab., „Tratamentul cu o combinație de Bendeka plus rituximab a fost studiat la persoanele cu NHL netratat. Într-un studiu clinic, unor persoane cu NHL netratat li s-a administrat bendamustină (medicamentul activ din Bendeka) cu rituximab.

Alte persoane au primit un regim de chimioterapie binecunoscut numit R-CHOP. (Chimioterapia descrie medicamentele tradiționale utilizate pentru tratarea cancerului.) “, Studiul a arătat că cel puțin jumătate dintre persoanele care iau bendamustină plus rituximab au trecut de două ori mai multe luni fără ca cancerul lor să se înrăutățească în comparație cu persoanele care primesc R-CHOP.potencialex pareri Și mai puțini oameni care iau bendamustină plus rituximab a avut efecte secundare comparativ cu persoanele care utilizează R-CHOP. Sunt necesare mai multe studii pentru a înțelege mai bine siguranța și eficacitatea utilizării bendamustinei plus rituximab pentru tratarea NHL. „Dacă doriți să aflați mai multe despre opțiunile de tratament pentru NHL, discutați cu medicul dumneavoastră. “, Bendeka nu este aprobat de FDA pentru tratarea mielomului multiplu. Dar uneori este utilizat în afara etichetei pentru această afecțiune. Mielomul multiplu este un tip de cancer care afectează anumite celule albe din sânge numite celule plasmatice. Aceste celule sunt produs în măduva osoasă și vă ajută corpul să lupte împotriva infecțiilor. “Într-un studiu clinic, bendamustina (medicamentul activ din Bendeka) a prelungit timpul de supraviețuire la persoanele cu mielom multiplu recidivant sau refractar. Cu mielom multiplu recidivant, cancerul a revenit după o perioadă de remisie (când cele mai multe sau toate semnele de cancer au dispărut). Cu mielom multiplu refractar, cancerul nu a răspuns la tratamentul trecut. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe studii clinice pentru a cunoaște eficacitatea bendamustinei în tratamentul mielomului multiplu. Dacă doriți să aflați mai multe despre opțiunile de tratament pentru mielom multiplu, discutați împreună cu medicul dumneavoastră. “, Bendeka nu este aprobat de FDA pentru a trata limfomul Hodgkin. Dar uneori este utilizat în afara etichetei pentru această afecțiune.” Limfomul este un tip de cancer care afectează anumite celule albe din sânge numite limfocite. Există diferite tipuri de limfom, inclusiv limfom non-Hodgkin (NHL) și limfom Hodgkin. În timp ce Bendeka este aprobat pentru tratarea anumitor forme de NHL, medicamentul nu este aprobat pentru tratarea limfomului Hodgkin. Într-un studiu, bendamustina (medicamentul activ din Bendeka) a fost administrat la 41 de persoane cu limfom Hodgkin recurent. (Cu cancer recurent, cancerul sa îmbunătățit odată cu tratamentul trecut, dar a revenit după o perioadă de timp.) În acest studiu, cel puțin jumătate dintre oameni au folosit cel puțin alte 4 terapii în trecut, dar starea lor nu îmbunătățiți cu aceste terapii.

Mai mult de jumătate dintre persoanele care utilizează bendamustină s-au ameliorat cu tratamentul. Acest studiu a arătat rezultate promițătoare. Cu toate acestea, sunt necesare studii cu mai mulți oameni pentru a confirma cât de sigur și eficient este bendamustina pentru tratarea limfomului Hodgkin. Dacă doriți să aflați mai multe despre opțiunile de tratament pentru limfomul Hodgkin, discutați cu medicul dumneavoastră. “, Bendeka nu este aprobat pentru utilizare. La copii. Acest medicament nu a fost studiat la persoanele cu vârsta sub 18 ani, fie pentru tratamentul NHL, fie pentru tratamentul CLL. „Bendeka nu a fost studiat în asociere cu alcool, deci nu se știe dacă medicamentul interacționează cu alcoolul. Cu toate acestea, se știe că alcoolul provoacă unele dintre aceleași efecte secundare pe care le provoacă Bendeka. Aceste reacții adverse includ greață, vărsături și diaree. Consumul de alcool în timpul tratamentului cu Bendeka poate agrava aceste reacții adverse. “, Alcoolul poate, de asemenea, să slăbească activitatea sistemului imunitar și să provoace inflamații în corpul dumneavoastră. Acest lucru face mai dificil atât lupta împotriva corpului, cât și pentru Bendeka, împotriva cancerului.” Dacă beți alcool, discutați cu medicul dumneavoastră dacă este sigur să beți în timp ce utilizați Bendeka. “, Bendeka poate interacționa cu alte câteva medicamente.

De asemenea, poate interacționa cu anumite suplimente, precum și cu anumite alimente. “Interacțiuni diferite pot provoca efecte diferite. De exemplu, unele interacțiuni pot interfera cu cât de bine funcționează un medicament. Alte interacțiuni pot crește efectele secundare sau le pot face mai severe. Mai jos descrieți anumite medicamente care pot interacționa cu Bendeka. Cu toate acestea, nu toate medicamentele care pot interacționa cu Bendeka sunt discutate mai jos. Înainte de a lua Bendeka, discutați cu medicul și farmacistul. Spuneți-le despre toate medicamentele eliberate pe bază de rețetă, fără prescripție medicală și alte medicamente Spuneți-le, de asemenea, despre vitaminele, ierburile și suplimentele pe care le utilizați. Distribuirea acestor informații vă poate ajuta să evitați interacțiunile potențiale. Dacă aveți întrebări despre interacțiunile medicamentoase care vă pot afecta, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. organismul dumneavoastră printr-o enzimă numită CYP1A2. (Enzimele sunt anumite tipuri de proteine.) Anumite medicamente cresc nivelul CYP1A2 din corpul dumneavoastră.

Dacă luați împreună cu Bendeka, aceste medicamente pot reduce nivelul de Bendeka din corpul dumneavoastră. Acest lucru poate face Bendeka mai puțin eficient în tratarea afecțiunii dumneavoastră. “, Exemple de medicamente care pot scădea nivelurile de Bendeka în corpul dumneavoastră includ:, Anunțați medicul despre toate medicamentele pe care le luați înainte de a începe să utilizați Bendeka. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda dacă este sigur pentru dumneavoastră să luați anumite medicamente cu Bendeka., “Bendeka este descompus în corpul dumneavoastră de o enzimă numită CYP1A2. (Enzimele sunt anumite tipuri de proteine.) Anumite medicamente scad nivelul CYP1A2 din corpul dumneavoastră. Dacă sunt luate cu Bendeka, aceste medicamente pot crește nivelul de Bendeka din corpul dumneavoastră. Acest lucru poate duce la creșterea efectelor secundare ale Bendeka. “, Exemple de medicamente care pot crește nivelurile de Bendeka în corpul dumneavoastră includ:, Anunțați medicul despre medicamentele pe care le luați înainte de a începe să utilizați Bendeka. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda dacă este Dacă luați Bendeka cu alopurinol (Zyloprim și Lopurin) vă poate crește riscul de reacții cutanate severe (Allopurinol este un medicament utilizat pentru tratarea gutei și calculilor renali.) discutați cu medicul dumneavoastră dacă luați alopurinol.

Medicul dumneavoastră vă poate recomanda să încetați să luați alopurinol sau să utilizați un alt medicament. Nu există ierburi sau suplimente care au fost raportate în mod special pentru a interacționa cu Bendeka. Cu toate acestea, trebuie să consultați în continuare medicul sau farmacistul înainte de a utiliza oricare dintre aceste produse în timp ce luați Bendeka. La fel ca toate medicamentele, costul Bendeka poate varia. Pentru a găsi prețurile actuale pentru Bendeka în zona dvs., consultați WellRx.com. Costul pe care îl găsiți pe WellRx.com este cel pe care îl puteți plăti fără asigurare. Prețul real pe care îl veți plăti depinde de planul dvs. de asigurare, de locația dvs. și de cabinetul medical de la care primiți acest medicament. “, Planul dvs. de asigurare vă poate cere să obțineți o autorizație prealabilă înainte de a aproba acoperirea pentru Bendeka. Acest lucru înseamnă că medicul dumneavoastră și compania de asigurări va trebui să comunice despre rețeta dvs. înainte ca compania de asigurări să acopere medicamentul. Compania de asigurări va examina solicitarea și vă va informa cu medicul dumneavoastră dacă planul dvs. va acoperi Bendeka., „Dacă nu sunteți sigur dacă Va trebui să obțin autorizația prealabilă pentru Bendeka, contactați compania dvs. de asigurări. Dacă aveți nevoie de asistență financiară pentru a plăti pentru Bendeka sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru înțelegerea acoperirii dvs. de asigurare, ajutorul este disponibil. Teva Pharmaceuticals USA, Inc., producătorul Bendeka, oferă următoarele programe de economisire a costurilor: Pentru mai multe informații și pentru a afla dacă sunteți eligibil pentru asistență, sunați la numerele de mai sus sau vizitați site-ul web al producătorului. Sunt disponibile alte medicamente care vă pot trata starea ta. Unele pot fi mai potrivite pentru tine decât altele. Dacă sunteți interesat să găsiți o alternativă la Bendeka, discutați cu medicul dumneavoastră. Vă pot spune despre alte medicamente care ar putea funcționa bine pentru dumneavoastră. “, Exemple de alte medicamente care pot fi utilizate pentru a trata leucemia limfocitară cronică (CLL) * includ:, * CLL este un tip de cancer de sânge care afectează anumite celule sanguine numit limfocite., Exemple de alte medicamente care pot fi utilizate pentru tratamentul limfomului indolent cu celule B non-Hodgkin (NHL) * includ:, * NHL cu celule B indolente este un tip de cancer de sânge cu creștere lentă (indolent) și afectează anumite imunități celule numite celule B., vă puteți întreba cum se compară Bendeka cu alte medicamente care sunt prescrise pentru utilizări similare. Aici ne uităm la modul în care Bendeka și Venclexta sunt asemănătoare și diferite. „Bendeka conține medicamentul activ bendamustină, în timp ce Venclexta conține medicamentul activ venetoclax.Bendeka este un medicament pentru chimioterapie. (Chimioterapia descrie medicamentele tradiționale utilizate pentru tratarea cancerului.) Venclexta, pe de altă parte, este o terapie țintită pentru cancer.

Aceste medicamente funcționează în diferite moduri în corpul dumneavoastră pentru a trata cancerul. “, Bendeka este aprobat pentru utilizare la adulți pentru a trata:” Venclexta este, de asemenea, aprobat pentru utilizare la adulți cu LLC. În plus, Venclexta este aprobat pentru a fi utilizat la adulți pentru a trata: “, * Venclexta a primit aprobarea accelerată de la FDA pentru această utilizare. Aprobarea accelerată se bazează pe informațiile din studiile clinice timpurii. Decizia FDA pentru aprobarea completă va fi luată după o clinică suplimentară studiile sunt finalizate. “Bendeka vine ca o soluție administrată ca perfuzie intravenoasă (IV) de către un furnizor de asistență medicală. (Cu o perfuzie IV, medicamentul este injectat în venă pe o perioadă de timp.) Fiecare perfuzie durează aproximativ 10 minute. Vi se va administra Bendeka în 2 zile în timpul fiecărui ciclu de tratament prescris. (Pentru CLL, fiecare ciclu de tratament durează 28 de zile. Pentru NHL, fiecare ciclu de tratament durează 21 de zile.) Venclexta vine sub formă de tablete. Se ia pe cale orală, de obicei o dată pe zi. Ar trebui să fie luat împreună cu o masă și un pahar plin cu apă. “, Doza dvs. de Bendeka sau Venclexta va varia în funcție de starea pe care o utilizați pentru a trata medicamentul.

De asemenea, va depinde de modul în care corpul dumneavoastră tolerează medicamentul și de dacă luați alte medicamente fie cu Bendeka, fie cu Venclexta. „Bendeka și Venclexta sunt ambele utilizate pentru tratarea anumitor tipuri de cancer. Prin urmare, aceste medicamente pot provoca efecte secundare. Mai jos sunt exemple ale acestor reacții adverse. În funcție de afecțiunea pe care o utilizați pentru tratamentul oricărui medicament, efectele secundare pot varia de la cele enumerate mai jos. “, Aceste liste conțin exemple de reacții adverse ușoare care au fost raportate la oameni cu CLL care a luat Bendeka sau Venclexta. , „Aceste liste conțin exemple de efecte secundare grave care pot apărea cu Bendeka, cu Venclexta sau cu ambele medicamente (atunci când sunt administrate individual). * Nu se știe cu siguranță dacă bendamustina (medicamentul activ din Bendeka) provoacă de fapt anumite tipuri de cancer Cu toate acestea, producătorul de Bendeka a plasat un avertisment asupra medicamentului pentru acest posibil efect secundar. “, Aceste medicamente nu au fost comparate direct în studiile clinice. Dar studii separate au descoperit că atât Bendeka, cât și Venclexta sunt eficiente în tratarea LLC. Bendeka și Venclexta sunt ambele medicamente de marcă. În prezent, nu există forme generice ale niciunui medicament. Medicamentele de marcă costă de obicei mai mult decât medicamentele generice. “Potrivit estimărilor de pe WellRx.com, costul Bendeka și Venclexta va varia în funcție de doza recomandată de oricare dintre medicamente. Și prețul real pe care îl veți plăti pentru oricare dintre medicamente depinde, de asemenea, în planul dvs. de asigurare, locația dvs. și farmacia sau cabinetul medical unde primiți medicamentul. La fel ca Venclexta (discutat mai sus), medicamentul Revlimid are utilizări similare cu cele ale Bendeka. Iată o comparație a modului în care Bendeka și Revlimid sunt asemănătoare și diferite .Bendeka conține medicamentul activ bendamustină, în timp ce Revlimid conține lenalidomida. în diferite moduri în corpul dumneavoastră pentru a trata cancerul. “, Bendeka este aprobat pentru utilizare la adulți pentru a trata:, Revlimid este aprobat pentru utilizare la adulți pentru tratarea următoarelor tipuri de NHL:,” În plus, Revlimid este aprobat pentru tratament: Atât Bendeka, cât și Revlimid sunt aprobate pentru tratarea anumitor tipuri de NHL.

În plus, Revlimid este în prezent studiat ca opțiune de tratament pentru LLC. Cu toate acestea, Revlimid nu este încă aprobat pentru a trata CLL.Bendeka vine ca o soluție administrată sub formă de perfuzii intravenoase (IV) de către furnizorii de servicii medicale. (Cu o perfuzie IV, medicamentul este injectat în venă pe o perioadă de timp.) Fiecare perfuzie durează aproximativ 10 minute. Vi se va administra Bendeka în 2 zile în timpul fiecărui ciclu de tratament prescris. (Pentru CLL, fiecare ciclu de tratament durează 28 de zile. Pentru NHL, fiecare ciclu de tratament durează 21 de zile.) Revlimid vine sub formă de capsule. Se ia de obicei o dată pe zi, în anumite zile ale ciclului de tratament. “, Doza dumneavoastră de Bendeka sau Revlimid va varia în funcție de starea pe care o utilizați pentru a trata medicamentul. Va depinde, de asemenea, de modul în care corpul dumneavoastră tolerează medicamentul și dacă luați alte medicamente fie cu Bendeka, fie cu Revlimid. „Bendeka și Revlimid sunt ambele utilizate pentru tratarea anumitor tipuri de cancer. Prin urmare, aceste medicamente pot provoca efecte secundare foarte similare.

Mai jos sunt exemple ale acestor reacții adverse. În funcție de afecțiunea pe care o utilizați pentru tratarea oricărui medicament, reacțiile adverse pot varia de la cele enumerate mai jos. “, Aceste liste conțin exemple de reacții adverse ușoare care au fost raportate la persoanele cu NHL care a luat Bendeka sau Revlimid., “Aceste liste conțin exemple de efecte secundare grave care pot apărea cu Bendeka, cu Revlimid sau cu ambele medicamente (atunci când sunt luate individual). * Nu se știe cu siguranță dacă bendamustina (medicamentul activ din Bendeka) de fapt provoacă anumite tipuri de cancer. Cu toate acestea, producătorul Bendeka a plasat un avertisment asupra medicamentului pentru acest posibil efect secundar. ** Revlimid are un avertisment la cutie cu privire la riscul formării de cheaguri de sânge, niveluri scăzute ale anumitor celule sanguine și riscul apariției sarcinilor.